CONTEMPORARY HOME

This Victorian single level period family home had received unsympathetic alterations in the 70’s, and the clients now wished to significantly extend at the rear and also refurbish the existing older part of the house. The project was a true meeting of old and new, with large architect-designed family, living/dining, & entertaining areas taking full advantage of the beautiful backyard and pool. A studio apartment/guesthouse was also added at the rear of the garden. The original period features and front part of the house were retained, but fully refurbished. The clients engaged N.B.Interiors to provide detailed kitchen designs for indoor/outdoor kitchens, custom joinery designs for several areas in the house, as well as the selection of joinery finishes, hard finishes (floor and wall tiles) for all bathrooms, colour scheme, furniture, soft furnishings and window treatments. More photos to be added to this project.

  • Location

    ANNANDALE

  • Size

    NA m2

  • Category

    Aged Property

  • Service

    Extend & Refurbish

  • Date

    00/00/2021